Marion Bleeker
Secretariaat/Lectrice
J. Timmer
Oud-pastoor

Met de komst van Pastoor Timmer in 1983 veranderde er veel in onze Parochie. Vanuit zijn ervaringen in de missie bracht hij een ander elan naar Tuitjenhorn. Van een kerkbestuur en een parochieraad van 20 personen werd het een parochiebestuur bestaande uit het dagelijks bestuur aangevuld met 7 secties O.a. pastoraat – missie en ontwikkeling – communicatie – liturgie – Jeugd. De oude parochieraad, bestaande uit de vele vrijwilligers diende als achterban van het nieuwe parochiebestuur, om samen dienstbaar te zijn voor en aan onze parochie. (meer…)

J. Berkhout
Oud-pastoor

Hij was bijna 45 jaar priester en werkte de laatste elf jaar in Tuitjenhorn, dit heeft hij tot 2018 gedaan. In zijn lange carrière als herder werkte hij onder meer in Wervershoof, Haarlem, Uitgeest, Breezand en Volendam.