off

Arie Tijm

A

rie

Arie is geboren 27 juni 1955 in Noord-Scharwoude. Hij zat op school bij de nonnen en na de lagere school ging hij naar de LTS. Daar waren veel pesterijen en dat heeft Arie gevormd. Toen hij later zelf lesgaf werd geen pesterijen geduld. Hij ging naar de bedrijfsschool bij Hoogovens. Daar heeft hij veel geleerd en nieuw contacten opgebouwd. Na 10 jaar koos hij voor een lerarenopleiding. Hij heeft 40 jaar met veel plezier en grote inzet op de bedrijfsschool lesgegeven.

In 1978 trouwden hij met Nellie en ze gingen wonen aan de Dorpsstraat in Tuitjenhorn waar hun 2 kinderen geboren zijn. Later maakte ze de overstap naar een vrijstaand huis, Arie volgde een cursus glas-in-lood en kon alvast wat ramen maken. De afwerking van het huis heeft hij helemaal zelf gedaan.

Arie was een man waar de kinderen en iedereen op kon bouwen. Ook voor zijn 5 kleinzonen had hij alle tijd en gingen ze samen oppassen. Arie genoot van de mooie reizen en kleine uitstapjes.

In 2020 openbaarde de ziekte zich. Ze hoopte nog op een mooie tijd na zijn pensioen, maar dat liep anders. Samen met zijn gezin hebben ze nog leuke dingen ondernomen, zoals naar de Efteling. Het koste hem moeite, maar dat liet hij niet merken.

Arie was ontzettend sterk, maar de ziekte had hem ingehaald. De laatste weken samen met zijn gezin, zijn er nog mooie gesprekken gevoerd en vele liefdevolle momenten geweest. Bedankt dat we een stukje mee mochten lopen op het pad van jouw leven, Arie, Bedankt.