off

Catharina Elisabeth Dekker

Cathrien

Helpen was je leven.

Voor iedereen stond je klaar.

Dank voor alles wat je hebt gegeven.

Dank voor hetgeen we betekenden voor elkaar.

Cathrien was de oudste in het gezin en heeft een hele mooie carrière gehad als wijk verpleegkundige.

Maar Cathrien wilde geen hoofdwijk verpleegkundige zijn, haar passie was patiënten helpen . Ze heeft 12 ½ jaar in de Indische buurt in Amsterdam gewerkt. Er was toen nog geen Pc in dat werk maar Cathrien had haar eigen netwerk en schakelde zelf huisarts ,Leger des Heils of maatschappelijk werk in voor de patiënten waarvan zij vond dat het nodig was. Daar kwam geen bestuur aan te pas.

Na 12 ½ jaar is Cathrien verhuisd naar Schagen.

Waar ze ook nog jaren met plezier in de wijk heeft gewerkt  met alles wat daar bij hoorde.

Na haar pensioen heeft Cathrien van haar vrijheid genoten en zette zich in als  vrijwilliger voor de Zonnebloem, Rodekruis en Magnushof.. Ook in Schagen heeft ze weer een nieuwe vriendenkring opgebouwd met o.a. een groepje dames van de kunstgeschiedenis. De dames hebben vele mooie culturele reisjes gemaakt.

Tot een aantal jaren geleden het lopen niet meer goed ging onderging Cathrien een grote rugoperatie waarbij helaas de verloren functies niet meer terugkwamen. Ze gaf niet op en er werd een scootmobiel aangeschaft voor de boodschappen en ze heeft er mooie tochtjes mee gemaakt

Cathrien heeft een hele mooie leeftijd bereikt. Je kon nog altijd  een heel goed gesprek met haar voeren. Cathrien was een krachtige, rechtvaardige en behulpzame vrouw. Haar broers en zussen missen haar.