off

Annie van Kralingen-Kuilboer

A

nnie van Kralingen-Kuilboer

Annie is geboren 7 augustus 1935 in Kalverdijk, ze groeide op hielp op de boerderij en zorgde voor het huishouden, ze was 30 dat ze trouwde met marineman Arie van Kralingen en ging wonen in Den-Helder, waar ook hun dochter  is geboren. Ze begon daar een slijterij, was een echte ondernemende  vrouw, later nadat de slijterij was verkocht trokken ze naar Tuitjenhorn in een mooi appartement, nadat Arie overleed bleef ze zelfstandig . ze vermaakte zich prima in Tuitjenhorn, een wandelclubje, kerk schoonmaken, ze deed mee met uitjes en feestjes in Sint Jozefoord, ze was een dametje en hield van pracht en praal, ze zag er altijd opgedirkt uit en zei: as me heer maar goed zit en de lippestift op zn plek.

Ze kreeg later wat meer onder de leden en het geheugen werd minder, maar dat wist ze goed te verbloemen, in april verhuisde ze naar het Max Plazierhuis,  dat zoin moin spulle zei ze verbaasd, ze had later geen kracht meer om iet ze vertellen maar met gebarentaal ging het nog goed, en met die glimlach, dat was het goed.

We hoopte dat ze nog langer van haar appartement mocht genieten, het mocht niet zo zijn, na verval van krachten moest ze ons loslaten en heeft een uniek persoon ons verlaten. Bedankt voor alles en rust zacht.