off

Johannes Duister, Jan

S

int Maarten, 18 april 2018.  De overlijdenskaart van Jan begint met de volgende tekst. Met liefde heb je voor ons geleefd en gezorgd. Nu moeten we met veel verdriet afscheid nemen van mijn innig geliefde man en onze lieve, zorgzame vader en opa Jan Duister. Op 82 jarige leeftijd is overleden Jan Duister. Het is intussen alweer een paar maanden verder, maar de pijn verzacht niet .Eigenlijk is het nu leren leven met dit enorme verlies. Steun zoeken en steun vinden bij elkaar. Jan is altijd een voorbeeld geweest in hoe trouw en loyaliteit aan zijn gezin hoort te zijn. Het gezin heeft samen vele leuke en waardevolle momenten gekend  De ouders  stonden altijd voor de kinderen klaar,  ondanks het feit  dat de kinderen  hun  weleens een klein beetje kopzorgen bezorgden. Zoals zijn zoon Mike  zo mooi verwoordt: Ik zal er daarom ook alles aan doen mijn beloftes aan pa te kunnen waarmaken! Ik en mijn gezin missen jou pa….maar zullen je nooit vergeten!